Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Korea-Sarang | Asya & Türkiye Dostluk Platformu
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapSohbet Odası
AsiaFlame
Goguryeo Sarayı Son Konuları
Konu Yazan GöndermeTarihi
C.tesi Mart 06, 2010 2:56 am
C.tesi Mart 06, 2010 2:48 am
Salı Mart 02, 2010 2:30 pm
C.tesi Şub. 20, 2010 12:05 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 11:26 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 11:20 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 10:51 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 10:46 pm
Cuma Ocak 01, 2010 11:04 am
Cuma Ocak 01, 2010 11:01 am
Salı Ekim 27, 2009 1:45 pm
Ptsi Ekim 12, 2009 1:00 pm
Paz Ekim 11, 2009 1:00 pm
C.tesi Ekim 10, 2009 11:05 pm
C.tesi Ekim 10, 2009 1:13 pm

Konu Başlığı''Korece Yemek İsimleri''
Konu Puanı
<Hangi Konudayım? :: KORE [KOREA] :: Kore Mutfağı [Korean Cuisine]
Konuyu İzle

''Korece Yemek İsimleri''

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
NiLLy Lee
Majesteleri Ana Kraliçe
Majesteleri Ana Kraliçe
NiLLy Lee
Cinsiyet:
Foruma Hoşgeldiniz... İyi Forumlar...®
Yaş :
Kayıt tarihi : 04/09/09
Mesaj Sayısı : 1409
Nerden : Goguryeo Sarayı
Favori Diziniz : Emperor Of The Sea

Forum Kartı
Saygınlık:
''Korece Yemek İsimleri'' Img_left250/250''Korece Yemek İsimleri'' Empty_bar_bleue  (250/250)
Aktiflik:
''Korece Yemek İsimleri'' Left_bar_bleue250/250''Korece Yemek İsimleri'' Empty_bar_bleue  (250/250)
''Korece Yemek İsimleri'' Vide
https://korea-sarang.yetkinforum.com/forum.htm
MesajKonu: ''Korece Yemek İsimleri'' ''Korece Yemek İsimleri'' I_icon_minitimePtsi Ekim 05, 2009 1:33 pm

KORECE YEMEK İSİMLERİ

음식과 관련된 터키 단어

수(su):물, 슈트(sut): 우유.
요우르투(yoğurt); 요구르트.
쉐케르(Şeker); 설탕
테레야으(tereyağı); 버터.
발(bal); 꿀 .투스(tuz); 소금.
야으(yağ); 기름
부스(buz); 얼음.
필라으(pilav); 밥.
유무르타(yumurta); 계란
에크멕(ekmek); 빵 .
마카르나(makarna); 국수.
카라 비베르(kara biber); 후추
시츠케(sirke); 식초.
바르닥(bardak);컵.
타박(tabak); 접시.
페체테(pecete); 네프킨
차탈(Catal); 포크.
브착(bıcak); 칼.
아즈(acı); 매운.
카싁(kaşık); 숟가락
헤삽(hesap);계산.
페이니르(peynir); 치즈.
제이틴 야으(zeytin yağı); 올리브 기름
에트(et); 고기.
타욱(tavuk); 닭고기.
발륵(balık);물고기.
스작(sıcak);뜨거운
소욱(soğuk); 차거운.
에조 겔린(ezo gelin); 쌀과 야채를 이용한 스프
멜지멕(mercimek); 렌즈콩으로 만든 스프.
촐바(corba); 스프
살라타(salata);샐러드.
만타르(mantar); 버섯.
파트르잔(patlıcan); 가지
소안(soğan); 양파.
파타테스(patates); 감자
자즉(cacık); 요구르트와 오이로 만든 수프 차게해서 여름에 주로 마신다
토마테스(tomates); 토마토.
투르슈(turşu); 야채 피클.
살라타륵(salatalık); 오이
사르므삭(sarmısak);마늘.
으스파낙(ıspanak);시금치.
아타포드(ahtapod);낙지
알라발륵(ala balık);송어.
치푸라(Cipura);도미.
함시(hamsi);멸치
이스타코스(istakoz);바닷가제.
칼라마르(kalamar);오징어.
칼칸(kalkan);가자미
카리데스(karides);새우.
케팔(kefal); 숭어.
클르츠(kılıc); 갈치
레브렉(levrek); 농어.
류페르(lufer); 전갱이.
사르달리아(sardalya); 정어리
우스쿰루(uskumlu);고등어.
옌게츠(yengec);게.
쿠루 위쥼(kuru uzum);건포도
쉐프탈리(şeftali); 복숭아.
아르무트(armut);배.
아이와(ayva); 모과
치렉(cilek);딸기.
엘마(elma); 사과.
에릭(erik); 오얏나무열매(소금에 찍어먹는다.)
인지르(incir); 무화과.
카르푸스(karpus); 수박.
카이스(kayısı); 살구
키라스(kiraz); 체리.
카운(kavun); 멜론.
리몬(limon); 레몬
만달린(mandalin); 귤 .
무즈(muz); 바나나.
나르(nar);석류
케스타네(kestane); 밤.
포르타칼(portakal); 오렌지.
쉐레페(şerefe); 건배
뵈렉(borek);야채, 치즈나 갈은 소고기를 넣고 만든 튀김 종류, 아주 종류가 다양하다.
아다나 케밥(adana kebap);아다나 지방의 유명한 고기요리.꼬챙이에 갈은 고기를 븥혀서 굽는다.
이스켄델 케밥(iskender kebap); 되네르 케밥을 빵위에 올려놓고, 요구르트와 소스를 첨가한 케밥. 부르사 지역이 유명
쾨프테(kofte); 미트볼로 불에 굽는다.
쿠주(kuzu);새끼 양고기
쉬쉬 케밥(ŞiŞ kebap); 각종 고기를 꼬챙이에 꽂아서 불에 굽는 요리
NiLLy Lee ; Kullanıcısının İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

''Korece Yemek İsimleri''

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası
FORUMUMUZDA UYULMASI GEREKEN BAŞLICA KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalır.
3 - Konularımızı Alakalı Başlıklar Altında Açalım.
4 - Aynı Konuya Ard Arda Mesaj Atmayın(flood Yapmayın)
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Sürgüne Yollanır.



Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: KORE [KOREA] :: Kore Mutfağı [Korean Cuisine] -