Markete Gidiyorum Diyerek Evden Ayrılan ve Bir Daha Haber Alınamayan 13 Yaşındaki Kız Çocuğu, 7 Gün Sonra Tek Başına Parkta Bulundu.
Antalya'nın Alanya ilçesinde markete gidiyorum diyerek evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 13 yaşındaki kız çocuğu, 7 gün sonra tek başına parkta bulundu.
Ailesinin kayıp başvurusu üzerine Sinem Plan (13) isimli kızı kentin dört bir yanında arayan Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bugün belirlenen eşkale benzeyen bir kızın parkta tek başına oturduğunu fark etti. Parka giden ekipler, genç kızın kimliğini istedi. Kimlik bilgileri sorgulanan genç kızın 7 gündür kayıp ilanıyla aranan Sinem Plan olduğu belirlendi. Kız çocuğunu, ekip otosuyla Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne götüren polis hemen ailesine haber verdi. Kızlarının bulunduğu haberini alan aile fertleri sevinçten gözyaşlarına boğuldu.
Baba Kenan Plan, kızı sağ olarak bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Kızının eve gelmediği süre içinde arkadaşlarıyla birlikte olduğunu belirten baba, "Kızımın psikolojisinin bozuk olduğu belirlendi. Bir süre tedavi göreceğini tahmin ediyoruz. Allah'a şükür aklımızdan geçenler olmadı. Alanya polisine teşekkür ediyorum." dedi.
8 Eylül'de yaşanan olayda ilköğretim 8. sınıfta okuyan Sinem Plan, markete gideceğini söyleyerek evden ayrılmış, bir daha eve dönmemişti. Bunun üzerine baba Kenan Plan ile anne Fatma Plan kızlarını aramalarından sonuç alamayınca durumu Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarmaya bildirmişti.
Choon-Hee ; Kullanıcısının İmzası
'' 7 Gündür Kayıptı, Parkta Bulundu ''
1 sayfadaki 1 sayfası
1 -
Arama Yapmadan Konu Açmayın. 2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalır. 3 - Konularımızı Alakalı Başlıklar Altında Açalım. 4 - Aynı Konuya Ard Arda Mesaj Atmayın(flood Yapmayın) 5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Sürgüne Yollanır.