Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Korea-Sarang | Asya & Türkiye Dostluk Platformu
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapSohbet Odası
AsiaFlame
Goguryeo Sarayı Son Konuları
Konu Yazan GöndermeTarihi
C.tesi Mart 06, 2010 2:56 am
C.tesi Mart 06, 2010 2:48 am
Salı Mart 02, 2010 2:30 pm
C.tesi Şub. 20, 2010 12:05 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 11:26 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 11:20 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 10:51 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 10:46 pm
Cuma Ocak 01, 2010 11:04 am
Cuma Ocak 01, 2010 11:01 am
Salı Ekim 27, 2009 1:45 pm
Ptsi Ekim 12, 2009 1:00 pm
Paz Ekim 11, 2009 1:00 pm
C.tesi Ekim 10, 2009 11:05 pm
C.tesi Ekim 10, 2009 1:13 pm

Konu BaşlığıHobakjuk
Konu Puanı
<Hangi Konudayım? :: KORE [KOREA] :: Kore Mutfağı [Korean Cuisine]
Konuyu İzle

Hobakjuk

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
NiLLy Lee
Majesteleri Ana Kraliçe
Majesteleri Ana Kraliçe
NiLLy Lee
Cinsiyet:
Foruma Hoşgeldiniz... İyi Forumlar...®
Yaş :
Kayıt tarihi : 04/09/09
Mesaj Sayısı : 1409
Nerden : Goguryeo Sarayı
Favori Diziniz : Emperor Of The Sea

Forum Kartı
Saygınlık:
Hobakjuk Img_left250/250Hobakjuk Empty_bar_bleue  (250/250)
Aktiflik:
Hobakjuk Left_bar_bleue250/250Hobakjuk Empty_bar_bleue  (250/250)
Hobakjuk Vide
https://korea-sarang.yetkinforum.com/forum.htm
MesajKonu: Hobakjuk Hobakjuk I_icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 9:09 am

İngilizcesi; Butternut squash porridge (neturel kabaklı pirinç lapası)'dir.Harika bir tatlıdır ve her türlü balkabağından yapılabilir.

ButtHobakjuk Tarif1ln3ernut squash: Bir tür bal kabağıdır.


Malzemeler:
2 yada 3 tane natürel balkabağı.
Su.
Tuz.
Şeker.
Tatlı pirinç unu.
Tarif1
[img=https://2img.net/r/ihimizer/img105/1174/tarif1ln3.jpg]
[img=https://2img.net/r/ihimizer/img105/tarif1ln3.jpg/1/w400.png]ARİF 1

Balkabaklarının Yapılışı:
Balkabaklarının dışını soğuk suyla yıkayın.
Kabakları ortadan bölün.Kılçıklarını temizleyin.

Büyük bir tencereye kabakları koyun.3 bardak su dökün.Bir taş yada ağır birşeyi üstlerine koyun ve kapağını kapatın.
Piştikten sonra soğuması için dinlendirin.
Soğuyunca kaşıkla içini alın.Bir kaba koyun ve iyice ezin.4-5 bardak kaynamış suyu ezilmiş kabakların üstüne dökün.

TARİF 2

Hobakjuk Tarif2kh0





Pirinç Lapası:
Biraz su kaynatın, 2 bardak tatlı pirinç unu, 1/4 kaşık tuz, 3/4 bardak sıcak suyu bir kapta karıştırın kıvamını alınca yoğurun.

Hamuru bir poşete sarın ve 20-30 dk bekletin.
Bir kaba biraz pirinç unu dökün (hamurun yapışmaması için).
Hamuru küçük küçük yuvarlayın (nohuttan biraz büyük).
Hobakjuk Trarif2js0




TARİF 3


Hobakjuk Tyarif3ao2
Hobakjuk W400



Butternut squash porridge:
Kabak karışımını kaynatın.
Kaynadığı zaman pirinç toplarını ekleyin.Tahta bir kaşıkla karıştırın birkaç dk pişirin.
1 çay kaşığı tuz ve 1/4 bardak şekeri ekleyin karıştırın ve altını kapatın.



Hobakjuk Sonzn9
Hobakjuk W640



ELLERİNİZE SAĞLIK
NiLLy Lee ; Kullanıcısının İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Hobakjuk

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası
FORUMUMUZDA UYULMASI GEREKEN BAŞLICA KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalır.
3 - Konularımızı Alakalı Başlıklar Altında Açalım.
4 - Aynı Konuya Ard Arda Mesaj Atmayın(flood Yapmayın)
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Sürgüne Yollanır.



Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: KORE [KOREA] :: Kore Mutfağı [Korean Cuisine] -