Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Korea-Sarang | Asya & Türkiye Dostluk Platformu
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapSohbet Odası
AsiaFlame
Goguryeo Sarayı Son Konuları
Konu Yazan GöndermeTarihi
C.tesi Mart 06, 2010 2:56 am
C.tesi Mart 06, 2010 2:48 am
Salı Mart 02, 2010 2:30 pm
C.tesi Şub. 20, 2010 12:05 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 11:26 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 11:20 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 10:51 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 10:46 pm
Cuma Ocak 01, 2010 11:04 am
Cuma Ocak 01, 2010 11:01 am
Salı Ekim 27, 2009 1:45 pm
Ptsi Ekim 12, 2009 1:00 pm
Paz Ekim 11, 2009 1:00 pm
C.tesi Ekim 10, 2009 11:05 pm
C.tesi Ekim 10, 2009 1:13 pm

Konu Başlığı''Pirinç Keki''
Konu Puanı
<Hangi Konudayım? :: KORE [KOREA] :: Kore Mutfağı [Korean Cuisine]
Konuyu İzle

''Pirinç Keki''

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
NiLLy Lee
Majesteleri Ana Kraliçe
Majesteleri Ana Kraliçe
NiLLy Lee
Cinsiyet:
Foruma Hoşgeldiniz... İyi Forumlar...®
Yaş :
Kayıt tarihi : 04/09/09
Mesaj Sayısı : 1409
Nerden : Goguryeo Sarayı
Favori Diziniz : Emperor Of The Sea

Forum Kartı
Saygınlık:
''Pirinç Keki'' Img_left250/250''Pirinç Keki'' Empty_bar_bleue  (250/250)
Aktiflik:
''Pirinç Keki'' Left_bar_bleue250/250''Pirinç Keki'' Empty_bar_bleue  (250/250)
''Pirinç Keki'' Vide
https://korea-sarang.yetkinforum.com/forum.htm
MesajKonu: ''Pirinç Keki'' ''Pirinç Keki'' I_icon_minitimePtsi Ekim 05, 2009 3:50 pm

Gereçler:
İki bardak pirinç unu
3/4 bardak kaynar su
tuz
şeker
isteğe göre:
susam
kakao
pudra şekeri
hardal tozu
kırmızı biber







''Pirinç Keki'' 00142698Pirinç ununa yavaş yavaş
sıcak suyu ekle, bir yandan da kaşık ile karıştırın. Tuz ve şekeri
ekleyin. Elle hamuru yoğurun, eğer hamur çok yaş ise pirinç unu ilave
edebilirsiniz.Hamuru plastik bir buzdolabı poşetine koyun ve
şekillendirin. Büyük Bir kapta su kaynatın. poşetten çıkardığınız
hamuru 18-20 tane bezeye ayırın. Elinizle içini açın ve içine
isterseniz, ceviz, tarçın, elma, ezilmiş barbunya vs. tuzlu veya tatlı
iç koyunuz.

İsterseniz içsiz de yapabilirsiniz. İçsiz yaptığınızda silindir şekli de verebilirsiniz.

Bunları
kaynayan suya koyun. Pişenler yüzecektir. Yüzene kadar 2-4 dakika
pişirin ve büyük bir kapta hazırladığınız soğuk suya ekleyin sonra
süzdürün. Kekleri isteğe göre istediğiniz tozlara bulayın. Afiyet olsun.
NiLLy Lee ; Kullanıcısının İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

''Pirinç Keki''

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası
FORUMUMUZDA UYULMASI GEREKEN BAŞLICA KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalır.
3 - Konularımızı Alakalı Başlıklar Altında Açalım.
4 - Aynı Konuya Ard Arda Mesaj Atmayın(flood Yapmayın)
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Sürgüne Yollanır.



Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: KORE [KOREA] :: Kore Mutfağı [Korean Cuisine] -