'' Annesinden Ayrıldığı için Ağlayan Öğrenciyi Milli Eğitim Müdürü Teselli Etti ''
Yazar
Konu: '' Annesinden Ayrıldığı için Ağlayan Öğrenciyi Milli Eğitim Müdürü Teselli Etti '' Ptsi Eyl. 14, 2009 4:49 pm
Annesinden Ayrıldığı için Ağlayan Öğrenciyi Milli Eğitim Müdürü Teselli Etti.
Adana'da İlköğretim Haftası Nedeniyle Şehit Erhan Taştimur İlköğretim Okulu'nda Tören Düzenlendi. Kutlamalardan Önce 2005 Yılında Hakkari Çukurca'da Şehit Olan Asteğmen Erhan Taştimur Adına Yapılan Okulun Açılışı Gerçekleştirildi. Okulun Açılış Kurdelesini Şehidin Annesi Ayfer, Babası Mehmet ve Eşi Pınar Taştimur Kesti.
Adana'da İlköğretim Haftası nedeniyle Şehit Erhan Taştimur İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi. Kutlamalardan önce 2005 yılında Hakkari Çukurca'da şehit olan Asteğmen Erhan Taştimur adına yapılan okulun açılışı gerçekleştirildi. Okulun açılış kurdelesini şehidin Annesi Ayfer, Babası Mehmet ve Eşi Pınar Taştimur kesti. Öte yandan ilk kez geldiği okulda annesinden ayrıldığı için gözyaşlarına boğulan öğrenciyi il milli eğitim müdürü teselli etti.
Adana Valisi İlhan Atış, buradaki törende yaptığı konuşmada, "Şehit anaları çoğalmasın diyoruz, ancak gerekirse birlik ve beraberliğimiz için hepimiz şehit olmaya hazırız" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat da kentte okullaşma oranının her geçen gün artığını ve okullarda çok önemli bir sorun olmadığını söyledi.
Etkinlik sırasında, okulda öğrenim gören şehit Erhan Taştimur'un kızı Işıl Taştimur, Arif Nihat Asya'nın "Bayrak" şiirini okudu. Kızının şiir okuduğu sırada şehidin eşi Pınar Taştimur gözyaşlarını tutamadı. Programı ardından törene katılan protokol üyeleri okuldaki sınıfları gezdi. Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, bir sınıfta ağlayan minik öğrencinin yanına giderek, ilgilendi. Annemi istiyorum diye ağlayan birinci sınıf öğrencisi daha sonra okulun bahçesinde bekleyen annesinin yanına götürüldü.
Etkinliğe, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, öğrenciler ve veliler katıldı.
Choon-Hee ; Kullanıcısının İmzası
'' Annesinden Ayrıldığı için Ağlayan Öğrenciyi Milli Eğitim Müdürü Teselli Etti ''
1 sayfadaki 1 sayfası
1 -
Arama Yapmadan Konu Açmayın. 2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalır. 3 - Konularımızı Alakalı Başlıklar Altında Açalım. 4 - Aynı Konuya Ard Arda Mesaj Atmayın(flood Yapmayın) 5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Sürgüne Yollanır.