'' İlköğretim Öğrencileri, Vali Vekili Demiral'ı Ziyaret Etti ''
Yazar
Konu: '' İlköğretim Öğrencileri, Vali Vekili Demiral'ı Ziyaret Etti '' Ptsi Eyl. 14, 2009 4:42 pm
İlköğretim Öğrencileri, Vali Vekili Demiral'ı Ziyaret Etti..
Gümüşhane Fevzi Paşa İlköğretim Okulu Öğrencileri, İlköğretim Haftası Nedeniyle Vali Vekili Mehmet Demiral'ı Makamında Ziyaret Etti.
Gümüşhane Fevzi Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri, İlköğretim Haftası nedeniyle Vali Vekili Mehmet Demiral'ı makamında ziyaret etti.
Fevzi Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Nemci Bayram ile birlikte 6. sınıf öğrencisi İlkim Nuray Erdoğdu, 5. sınıf öğrencisi Ümran Doğan ve 4. sınıf öğrencisi Yunus Ahmet Gülmehmet'i makamında kabul eden Demiral, bir süre sohbet etti.
İlköğretim Haftası'nın öğrencilere, öğretmenlere ve halka hayırlı olmasını dileyen Vali Vekili Mehmet Demiral, daha sonra ziyarete gelen öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Choon-Hee ; Kullanıcısının İmzası
'' İlköğretim Öğrencileri, Vali Vekili Demiral'ı Ziyaret Etti ''
1 sayfadaki 1 sayfası
1 -
Arama Yapmadan Konu Açmayın. 2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalır. 3 - Konularımızı Alakalı Başlıklar Altında Açalım. 4 - Aynı Konuya Ard Arda Mesaj Atmayın(flood Yapmayın) 5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Sürgüne Yollanır.