Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Korea-Sarang | Asya & Türkiye Dostluk Platformu
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapSohbet Odası
AsiaFlame
Goguryeo Sarayı Son Konuları
Konu Yazan GöndermeTarihi
C.tesi Mart 06, 2010 2:56 am
C.tesi Mart 06, 2010 2:48 am
Salı Mart 02, 2010 2:30 pm
C.tesi Şub. 20, 2010 12:05 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 11:26 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 11:20 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 10:51 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 10:46 pm
Cuma Ocak 01, 2010 11:04 am
Cuma Ocak 01, 2010 11:01 am
Salı Ekim 27, 2009 1:45 pm
Ptsi Ekim 12, 2009 1:00 pm
Paz Ekim 11, 2009 1:00 pm
C.tesi Ekim 10, 2009 11:05 pm
C.tesi Ekim 10, 2009 1:13 pm

Konu Başlığı''Günlük Yemekler''
Konu Puanı
<Hangi Konudayım? :: KORE [KOREA] :: Kore Mutfağı [Korean Cuisine]
Konuyu İzle

''Günlük Yemekler''

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
NiLLy Lee
Majesteleri Ana Kraliçe
Majesteleri Ana Kraliçe
NiLLy Lee
Cinsiyet:
Foruma Hoşgeldiniz... İyi Forumlar...®
Yaş :
Kayıt tarihi : 04/09/09
Mesaj Sayısı : 1409
Nerden : Goguryeo Sarayı
Favori Diziniz : Emperor Of The Sea

Forum Kartı
Saygınlık:
''Günlük Yemekler'' Img_left250/250''Günlük Yemekler'' Empty_bar_bleue  (250/250)
Aktiflik:
''Günlük Yemekler'' Left_bar_bleue250/250''Günlük Yemekler'' Empty_bar_bleue  (250/250)
''Günlük Yemekler'' Vide
https://korea-sarang.yetkinforum.com/forum.htm
MesajKonu: ''Günlük Yemekler'' ''Günlük Yemekler'' I_icon_minitimePtsi Ekim 05, 2009 2:01 pm

GÜNLÜK YEMEKLER


Kore’nin günlük öğünlerinde genel olarak pirinç ağırlıktadır ve çeşitli yan yemeklerle birlikte pilav yenilir. Kore yemeğinin sadece malzemeleri çeşitli olmakla kalmayıp pişirme yöntemleri de çok özenlidir. Ayrıca mevsim ve bölgelere göre çok çeşitli yemek gelişmiştir. Özellikle mayalanarak hazırlanan Gimçi(Kore turşusu) ve sos çeşitleri Kore’ye has olarak çok gelişmiştir.


''Günlük Yemekler'' Korean-dish-food_~trs032ca1082

Kore’de başlıca yiyecek pirinçtir ve yan yemek olarak da çorba, sulu yemekler, sebze ya da et yemekleri, balık, kök bitkileri vs. çok yenilir.

Kore yemeğinin özelliği baharatındadır ve çoğu yemekte “her yemeğe baharat” denilerek soya sosu, yeşil soğan, sarımsak, susam, susam yağı, karabiber, kırmızıbiber gibi malzemeler kullanılır
NiLLy Lee ; Kullanıcısının İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

''Günlük Yemekler''

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası
FORUMUMUZDA UYULMASI GEREKEN BAŞLICA KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalır.
3 - Konularımızı Alakalı Başlıklar Altında Açalım.
4 - Aynı Konuya Ard Arda Mesaj Atmayın(flood Yapmayın)
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Sürgüne Yollanır.



Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: KORE [KOREA] :: Kore Mutfağı [Korean Cuisine] -