Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Korea-Sarang | Asya & Türkiye Dostluk Platformu
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapSohbet Odası
AsiaFlame
Goguryeo Sarayı Son Konuları
Konu Yazan GöndermeTarihi
C.tesi Mart 06, 2010 2:56 am
C.tesi Mart 06, 2010 2:48 am
Salı Mart 02, 2010 2:30 pm
C.tesi Şub. 20, 2010 12:05 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 11:26 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 11:20 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 10:51 pm
Çarş. Ocak 27, 2010 10:46 pm
Cuma Ocak 01, 2010 11:04 am
Cuma Ocak 01, 2010 11:01 am
Salı Ekim 27, 2009 1:45 pm
Ptsi Ekim 12, 2009 1:00 pm
Paz Ekim 11, 2009 1:00 pm
C.tesi Ekim 10, 2009 11:05 pm
C.tesi Ekim 10, 2009 1:13 pm

Konu BaşlığıDdeok guk (Pirinç Keki Çorbası)
Konu Puanı
<Hangi Konudayım? :: KORE [KOREA] :: Kore Mutfağı [Korean Cuisine]
Konuyu İzle

Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Choon-Hee
Veliaht Prenses
Veliaht Prenses
Choon-Hee
Cinsiyet:
Foruma Hoşgeldiniz... İyi Forumlar...®
Yaş :
Kayıt tarihi : 02/09/09
Mesaj Sayısı : 2291
Nerden : Seoul
Favori Diziniz : Boys Before FLowers

Forum Kartı
Saygınlık:
Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası) Img_left250/250Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası) Empty_bar_bleue  (250/250)
Aktiflik:
Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası) Left_bar_bleue250/250Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası) Empty_bar_bleue  (250/250)
Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası) Vide
https://korea-sarang.yetkinforum.com/forum.htm
MesajKonu: Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası) Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası) I_icon_minitimePaz Eyl. 06, 2009 4:48 pm

Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası)



Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası) Ixa6v7zq66byd1lnxvdgqm0rt9

Malzemeler

* 1/2 kase ince dilimlenmiş pirinç keki
* 1/4 kase kurutulmuş hamsi
* 2 kesilmiş yeşil soğan, 4 oz sığır eti ince ve uzun doğranmış.
* 1 çırpılmış yumurta , 2 yaprak ezilmiş kurutulmuş su yosunu
* 1/4 çay kaşığı soya sosu, 1/4 çay kaşığı susam yağı, 1/8 çay kaşığı şeker
* 1/8 çay kaşığı biber, 1/8 çay kaşığı ince doğranmış sarımsak, 1/4 çay kaşığı tuz

Yapılış

* 30 dakika boyunca soğuk bir suya ince dilimlenmiş pirinç kekini koy.
* Sığır etini içinde soya sosu,susam yağı,biber,şeker ve ince doğranmış sarımsak olan bir salamuraya yatır.
* Sığır etini tavada hafif kızart.(sote)
* Sonra eti ayır.
* Bir kaba soğuk su ve kurutulmuş hamsiyi ekle, bir kaynamaya getir, 5 dakika boyunca sıcaklığı yavaşça azaltarak kaynat.
* Kaynama bitince kurutulmuş hamsiyi kaptan çıkar.
* İnce dilimlenmiş pirinç kekini kaba ekle ortama sıcaklığı azaltarak bir kaynamaya getir.
* Yumuşak olana kadar 10-15 dakika boyunca pişir.
* Yeşil soğanları ekle.
* Kurutulmuş hamsiyi ekle
* Biraz bekledikten sonra yumurtayı içine dök ve karıştır.
* Sotelenmiş sığır etini de ekle ve biraz suyosunu ile süsle.

Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası) Z1giidw2girj9ylrarj7hr0zp2
Choon-Hee ; Kullanıcısının İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Ddeok guk (Pirinç Keki Çorbası)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası
FORUMUMUZDA UYULMASI GEREKEN BAŞLICA KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalır.
3 - Konularımızı Alakalı Başlıklar Altında Açalım.
4 - Aynı Konuya Ard Arda Mesaj Atmayın(flood Yapmayın)
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Sürgüne Yollanır.



Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: KORE [KOREA] :: Kore Mutfağı [Korean Cuisine] -